Tapijt en meubelstof reiniging.

 

Vloerbekleding. Uw brengt heel wat tijd door in huis. Daarom heeft u uw huis met zorg ingericht met mooie spulletjes. Maar deze spullen blijven niet nieuw en worden dagelijks gebruikt. Daarom hebben ook deze spullen en ze langer mee te laten gaan en niet onbelangrijk langer mooi te houden. Zodat u jaren plezier hebt van u mooie interieur.

Is uw vast tapijt of vloerkleed niet meer zo mooi als het eens was? Dan reinigen wij dit met liefde en plezier voor u. Uw vast tapijt reinigen wij gewoon aan huis terwijl u wacht. U vloerkleden kunt bij ons brengen en wij reinigen dit bij ons voor u. Zo is uw vloerbekleding weer bijna zo goed als nieuw.

  • Wij adviseren tapijt jaarlijks te laten reinigen maar dit is volledig afhankelijk van het gebruik dus een langere periode maar ook korter kan noodzakelijk zijn om de bekleding langer mee te laten gaan.

Zetels en salons. Dan vergeet ook uw zetels en salon niet! Dit is meestal ook perfect te reinigen. Het is meestal niet zo snel vies zoals vloerbekleding maar ook deze stoffen worden naar verloop van tijd vies. Daarom als u uw interieur lief heeft en uw spullen graag langer mooi houdt. Laat het ons dan reinigen!

  • Wij adviseren uw meubelstoffen eens in de drie jaar te laten reinigen. Maar ook dit is volledig afhankelijk van het gebruik dus een langer of kortere periode kan hier ook van toepassing zijn.

Tip. Als er vervuiling op treedt zoals wijn, koffie of andere vlekken dan de normale vervuiling kan u ons beter zo snel mogelijk bellen en niet zelf aan beginnen. Zo vermijdt u problemen zodat wij die vlekken er misschien ook niet meer uit krijgen.